Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

5 Stockholmsgade
København, , 2100
Denmark

Krebs' SFO

Bldg_sidewalk_0252-sm.jpg

Information til forældre

Information til forældre


Goddag og farvel
Jeres barn bliver krydset ind, når det møder i skolefritidsordningen efter skoletid, og vi giver hånd, når vi siger farvel om eftermiddagen. Det er jeres ansvar som forældre, at jeres barn får sagt ordentligt farvel.

Fravær
Hvis jeres barn holder fri fra SFO, forventer vi, at I giver besked; meget gerne ved at sende en sms til jeres barns SFO-gruppe. Kun på den måde kan vi være sikre på, hvor de er, og passe godt på dem. 

Frugt
Da vi ikke serverer eftermiddagsmad for jeres børn, skal de selv have en god og robust madpakke med til om eftermiddagen. Børnene spiser frokost kl. 10.30, og de er derfor sultne igen, når de kommer i SFO. Hvis jeres barn skal være i SFO efter kl. 16.00, skal eftermiddagsmadpakken være ekstra stor. 

Nyhedsbreve
Hver måned findes der her på hjemmesiden et nyhedsbrev. I kan desuden tilmelde jer beskedservice her på hjemmesiden og få nyhedsbrevet tilsendt pr. mail.

Drikkedunk og solcreme
I sommertiden er det vigtigt, at I giver jeres børn en drikkedunk med til brug på legepladsen, og at I husker at smøre dem godt ind i solcreme om morgenen.

Legetøj
Børnene må gerne have legetøj med i skolefritidsordningen, dog altid på eget ansvar.

Spillekonsoller og telefoner
Det er ikke tilladt at spille på egne konsoller i skolefritidsordningen. I Klodshans og Tinsoldaten har vi fælles konsoller, hvor der en gang imellem vil blive arrangeret en voksenstyret spilleaktivitet. Børnene må gerne have deres telefon liggende i tasken, men skal spørge om lov, hvis de vil bruge den.

Skolefritidsordningen på skolens særdage og i ferier
Vi har åbent i skolefritidsordningen på de dage, hvor børnene har særskema i skolen. For eksempel, ved Griseslagtning, fastelavn og årsprøver. Desuden har vi åbent i efterårsferien, vinterferien, samt dele af sommerferien og juleferien. Orienter jer venligst via skolefritidsordningens kalender.